Домашен суров Сникърс

Домашен суров Сникърс

Нужните продукти

  • 140 гр. пресни фурми
  • 100 гр. сурово кашу
  • 20 гр. чиа
  • 70 гр. натурално фъстъчено масло
  • 70 гр. черен шоколад
  • 1 с.л. кокосово масло
  • 30 гр. печени, солени фъстъци
  • ванилия

Начин на приготвяне

 

  • В блендер смесете кашуто и 100 гр. фурми до получаването на лепкаво тесто. Омесете с чиата. Разстелете върху хартия за печене и оставете във фризер да стегне.
  • В блендер смесете 40 гр. фъстъчено масло, 40 гр. фурми, ванилия. Разстелете върху първия слой и отново приберете във фризера.
  • Нарежете охладената основа на правоъгълници и намажете с 30 гр. фъстъчено масло.
  • Подредете фъстъците върху маслото, за да залепнат.
  • На водна баня разтопете шоколада с кокосовото масло.
  • Полейте барчетата с разтопения шоколад и отново охладете.
  • когато е добре стегнало, разделете и съхранявайте в хладилник или фризер в добре затворена кутия.
Назад към блога