Нужните продукти
- 140 гр. пресни фурми
- 100 гр. сурово кашу
- 20 гр. чиа
- 70 гр. натурално фъстъчено масло
- 70 гр. черен шоколад
- 1 с.л. кокосово масло
- 30 гр. печени, солени фъстъци
- ванилия
Начин на приготвяне
- В блендер смесете кашуто и 100 гр. фурми до получаването на лепкаво тесто. Омесете с чиата. Разстелете върху хартия за печене и оставете във фризер да стегне.
- В блендер смесете 40 гр. фъстъчено масло, 40 гр. фурми, ванилия. Разстелете върху първия слой и отново приберете във фризера.
- Нарежете охладената основа на правоъгълници и намажете с 30 гр. фъстъчено масло.
- Подредете фъстъците върху маслото, за да залепнат.
- На водна баня разтопете шоколада с кокосовото масло.
- Полейте барчетата с разтопения шоколад и отново охладете.
- когато е добре стегнало, разделете и съхранявайте в хладилник или фризер в добре затворена кутия.